diumenge, 4 de juliol del 2010

Marc Márquez guanya al Circuit de Catalunya!

Aquest ha estat un cap de setmana molt intens al Circuit de Catalunya. Tot començava el divendres al matí, quan Marc Márquez marcava el millor temps en els primers entrenaments lliures, per davant dels seus rivals més directes (Pol Espargaró i Nico Terol).

El domini del cerverí continuava el dissabte al matí, en els segons entrenaments lliures, on el Marc tornava a marcar el millor temps. En els entrenaments oficials (dissabte al migdia) el jove pilot seguia amb al mateixa línia i aconseguia la Pole Position.
Avui diumenge, el Warm Up també ha estat dominat amb claredat pel Marc, que tampoc ha fallat a l'hora de la cursa i ha aconseguit la victòria.

Així doncs, el Marc ha guanyat la cursa, tots els entrenaments i sessions cronometrades d'aquest Gran Premi disputat al Circuit de Catalunya! Sens dubte, una magnífica actuació!

Quant a la cursa, Marc Márquez gairebé ha calcat la seva actuació de les curses anteriors i ha obtingut -amb una actuació memorable- la seva quarta victòria consecutiva de la temporada, que li ha permès col·locar-se com a nou líder del Campionat del Món. A més a més, avui Marc Márquez s'ha consolidat com el pilot més jove de tota la història del motociclisme que guanya quatre curses de manera consecutiva, superant a Marco Melandri, que n'havia guanyat tres.

Ell mateix, després de creuar la línia d'arribada deia "he sortit molt bé i he pogut escapar-me sol, encara que no ha estat tan fàcil com hagi pogut semblar. Estic especialment content per aquesta victòria, que em situa líder; el meu somni era arribar a liderar algun dia aquesta categoria i avui ho he aconseguit."
El cerverí no ha corregut sol al Circuit de Catalunya; ha rebut el suport de desenes de cerverins que hem acompanyat i donat suport a aquest excel·lent pilot, que sens dubte, es perfila com un dels clars candidats a guanyar aquest campionat del món.