diumenge, 8 de novembre del 2009

Cronoescalada Cervera - Sant Guim de Freixenet

Avui al matí ens hem trobat una bona part dels membres de la Penya Ciclista de Cervera i del P.C.Cervera Triatló per disputar una contrarrellotge des de Cervera fins a Sant Guim de Freixenet. Com és tradició, abans de sortir hem fet una fotografia de grup per celebrar el final d'una altra temperoda (la vint-i-cinquena ja!) i després hem començat la prova cronometrada.

Cal destacar el temps meteorològic: vent de components nord i oest entre moderat i fort en general (fet que implicava que durant la "crono" el vent anés a favor dels ciclistes), temperatures força baixes (uns 6 graus a primera hora del matí) i amb una sensació tèrmica lleugerament inferior, degut a la presència del vent.



A l'espera dels resultats oficials (que sortiran al llarg d'aquesta setmana a la web de la Penya Ciclista) el guanyador de la contrarrellotge ha estat el David Vendrell, amb un temps d'uns 22 minuts aproximadament. Darrere seu s'han classificat l'Oriol Vila i l'Àngel Carulla, a molts pocs segons de diferència.

Jo he marcat un temps de 27 minuts i 30 segons, rebaixant en un minut i 40 segons el registre de l'any passat.

Per tancar la temporada el dissabte vinent se celebrarà un sopar commemoratiu del 25è aniversari de l'entitat ciclista i es farà el lliurament de trofeus als millors classificats de la prova disputada avui.